Pages - Menu

miercuri, 4 septembrie 2013

Am hateri, sunt cineva !

Vă salut dragilor și revin după o perioadă lungă de timp cu un articol, un articol despre răutatea de pe internet și retardeala de pe aici.

Să începem cu începutul. Oamenii care mă cunosc și pe care-i am aproape știu cine sunt. Sunt în online de peste 8 ani, de 5 ani în domeniul blogging-ului și de pe la 16 ani am început să lucrez ca freelancer pentru diverși clienți. De anul trecut, de când am început ideea cu vlogging-ul, am ajuns să fiu urmărit de foarte mulți oameni, mai precis, deși nu-mi place termenul, să devin o persoană publică (haha!). În articolul acesta n-o să-mi plâng de milă, că nu-s genul, doar o să vă povestesc despre târâturile internetului, așa-zișii hateri. Automat, fiind urmărit de atâtea persoane era și normal să apară haterii și să mă lovesc de ei, de omuleții care sunt șmecheri între patru pereți și care au doar rugină în troaca numită cap. Datul cu părerea e un sport național, dar datul cu părerea la subiect de către un om cu experință sau măcar cu o realizare e relevant, nu că ești un nimeni și bați câmpii crezându-te inteligent că prietenii tăi te aplaudă când râgâi. 

Haterii români sunt de căcat, de ce? Să vă dau trei exemple: 
1. Puya, prin 2009 a devenit puțin comercial, nimeni nu a realizat că mesajele transmise prin piese sunt tot la fel și doar sound-ul e diferit, dar toată lumea l-a criticat pentru schimbare. Trebuia să se reinventeze și să-și vândă marfa, pentru că TU, ăla care l-ai înjurat ești un gunoi de om, tu nu i-ai cumpărat cd-urile și chiar dacă l-ai înjurat, tot l-ai ascultat și îl asculți.
2. INNA, e exemplul că în România se poate. Din cauza asta, că se poate, mulți au înjurat-o și au zis că muzica ei e de căcat, dar culmea că toți o ascultă. Știți de ce se întâmplă asta? Din cauza efectului de turmă. Dacă 2 hateri fără NICIO REALIZARE spun că X sau Y e de căcat, retarzii plictisiți se bagă cu ei în turmă, dar habar nu au ce fac, dar e mișto să fii ANTI.
3. Nimeni nu ascultă manele. Toți sunt ANTI-MANELE și toți ascultă rap, ok, dar atunci să-mi explice și mie cineva de ce Sfântul Petru maneaua Saint Tropez are vreo 13 milioane de views. Și să-l citez pe Cheloo: "Dacă asculți și Paraziții, și muzică țigănească, te invit să-ți bagi pu/a-n mă-ta, nimeni n-o să te oprească"

De ce hateri m-am lovit eu ca vlogger:
1. Hater-ul de provincie, din orașul meu: Baia Mare e un oraș micuț, frumos, curat și administrat foarte fain, doar că lumea care trăiește aici e mult prea fake și majoritatea nu-s ceea ce par, iar ce am zis acum cred că se aplică pentru toate orășelele. Fiind non-stop pe la toate evenimentele din oraș, normal că am cunoscut mulți oameni, iar majoritatea mi-au devenit hateri. Să vă zic o treabă, când ai tangențe cu sute de oameni într-o perioadă scurtă, e normal să nu-i reții pe toți sau poate să nu-i recunoști pe stradă. Din cauza asta, CĂ PERSOANA LOR nu este băgată în seama și nu este salutată, se întorc cu curu-n sus și fac spume. DA, asta e realitatea, o grămadă de oameni mă urăsc că poate într-o zi din neatenție nu i-am salutat. E amuzant, știu. Mulți și-au făcut proasta impresie că dacă sunt mai reținut și nu mă afișez în anumite locuri, în diferite stări, gata, sunt vedetă. Din moment ce atâta lume mă urmărește și peste tot mă recunoaște minim o persoană, e normal să țin la imaginea mea. Chiar și un om simplu dacă face ca mine, vă zic sigur că nu e vedetă, doar ține la imagine și la demnitate.

2. Hater-ul căruia nu-i place conținutul: Este târâtura care nu a înțeles că ce fac eu în vlog e un pamflet. Toată lumea are boală pe proști și urăște prostia, dar atunci când e criticată nu e bine. Eu NU am zis bă, nu fă aia sau nu fă aia, nu, prezint în clipuri prostia și chestiile absolut ieșite din comun în așa fel încât să fie și amuzante și să pară ca o fabulă, morala să o constate singur omul care a prins ideea și mesajul, dar dacă ești o oaie blegă cu pareză și hater te înțeleg. Dacă ne luăm după hateri, că ironizarea prostiei și a societății în care trăim e de căcat, fără să mă compar, atunci și operele lui Caragiale sunt de căcat, că a avut curaj și tupeu să râdă de prostie și snobism. Am râs bine când cineva mi-a zis că toată lumea știe că avem analfabeți și că eu doar îi promovez, chiar amuzant. Păi să vă zic o treabă, de când am început să-i iau la mișto pe retarzii analfabeți de pe internet, zilnic primesc mesaje de la oameni care-mi spun că au renunțat să mai folosească K, SH, TZ sau prescurtări (le foloseau rar și doar în grabă), când au văzut câtă retardeală există pe internet. De faza cu porcul de la Kanal D, dacă erați mai deștepți și ați fi privit lumea cu cei doi ochi, nu cu ochiul maro, adică cu curu, v-ați fi prins de ideea că eu am încercat să dovedesc cum stă treaba cu televiziunea și mass-media în România.

3. Hater-ul paranoia: Am scos piesa - Cu ochii pe tine, în clip au apărut tot felul de semne masonice. Mai nou e la modă să fii paranoia și să nu te poți căca din cauza modei cu illuminati. În primele două zile toți s-au legat de semnele din clip, LOL, dar sincer stau și mă întreb unde încape atâta dobitocie. Dacă v-aș zice că sunt illuminati n-ați mai putea merge drept pe stradă și v-ați lovi de toți stâlpii? vă zic eu, nu. Atunci de unde atâta paranoia?

4. Hater-ul bun la toate: Este haterul care comentează că totul e de rahat. Ok, când o să FACI CEVA MAI BUN, atunci AI DREPTUL să comentezi, până atunci ești doar un tampon abandonat pe centură de o curvă, dacă te dai hater.

5. Hater-ul care nu știe de ce să se lege și ca prostul moare de ciudă: Haterul care moare de invidie că tu ai iPhone, MacBook și mai mult cu un leu decât el în buzunar. Oameni buni, chestiile astea NU au picat din cer. Nu m-am născut mai cu moț decât alți tineri din România, dar eu am avut voință și am muncit ani, n-am dormit nopți și am făcut multe compromisuri. NU trebuie să ai bani ca lumea să te asculte sau să faci ceva, trebuie să ai un vis și să lupți pentru el. Dacă ești comod și aștepți să pice ceva din cer, o să rămâi doar cu așteptatul și NU AI DREPTUL să comentezi și să-ți plângi de milă că tu nu ai și X are, atâta timp cât ai un cap, 4 membre și ești sănătos. Să vă zic cum am început totul, cu niște site-uri, după cu un blog și un aparat foto compact, cu ajutorul lor și cu multă muncă am ajuns aici.

6. Hater-ul care se leagă de public: Ăsta e încrezutul și omul "venerat doar de modele și staruri porno". Mi se pune că sunt "venerat" de copilași, bă, da, e adevărat, toți entertainerii din lumea asta sunt venerați. Dar vă zic că publicul meu e foarte bun, majoritatea între 18-25 de ani. E normal să fie și persoane sub 18 ani, persoane care nu au ocupație și normal că duși de moda facebook și youtube consumă în exces conținutul produs de noi, asta e moda acum. Tu la 14-15 ani nu te uitai la nimic? nu aveai un idol? sau tu hatere la 14 ani strângeai fier vechi să-ți cumperi țigări?

PACE!